Farsa Neodvisne Televizije

Toliko o neodvisni in etični televiziji.. Poglejte si 3 primere idiotizma voditeljev, nekaterih politikov in komentatorjev. Po drugi strani je pa zelo lepo, da se o teh stvareh sploh govori tudi v širši javnosti. Lahko bi enostavno ignorirali.

CNN – Blame The Victim? (Kriviti Žrtev?)

Torej, “kriviti” Američane za napad 911. Mnenje Paule in Bena, tako kot tudi večine politikov, “novinarjev”, spranega ljudstva, da “napadi Američanov drugod po svetu NE prispevajo k sovraštvu Amerike. Da 911 ni bil posledica ameriškega vmešavanje v bližnjem vzhodu. Da je nemogoče razumet, kaj ti “teroristi” mislijo/čutijo, da so neusmiljeni morilci.”

Sporna izjava in odgovor se glasita približno takole:

  • Ron Paul (se prebija iz ozadja, ljudstvo ga podpira – tisti, ki vedo o čem govori): “Treba razumet zakaj so nas napadli.”
  • Guilliani (eden izmed republikanskih favoritov): “To je neverjeten stavek, nekdo ki je živel čez to nesrečo, da sliši kaj takega. Da bi naše vmešavanje v Iraku karkoli povzročilo te stvari. Kaj bolj ABSURDNEGA še nisem slišal.”

Bodte pozorni na voditeljico Paulo Zahn, kako komentatorjema (Roland Martin & Tom P.), ki sta na strani Ron Paul-a, ne dovoli, da povesta svoje mnenje, neprestano skače v besedo. Kako daje prednost tistemu, ki je na strani Gullianija (Ben Ferguson). Čudim se le, da so izbrali tretjega gosta, ki take “absurdnosti” o katerih govori Ron Paul zagovarja.

Kakšno je mnenje, čemu toliko sovražijo ZDA po svetu? Ben Ferguson: “Zato, ker tako dobro živimo.” Tom še pravi, v tem smislu da “Ron Paul govori resnico, tako kot Dennis Kucinich. Sta tista, ki pravita da ‘Cesar nima oblačil'”

FOX NEWS – O’Reilly Factor – Naomi Wolf

Naomi Wolf je avtorica nedavno izdane knjige Konec Amerike (“The End Of America”), v kateri obrazloži 10 točk, ki kažejo na to, da se demokracija v ZDA končuje. V pogovoru ne pride do besede pri obrazložitvi svojega mnenja, voditelj ji neprestano skače v besedo. Sploh mu ni jasno, kako lahko primerja predsednika Bush-a z Hitlerjem, Stalinom. Hudo postane proti koncu.

FOX NEWS – Ron Paul Attacked by Sean Hannity After 2nd GOP Debate

Spet si poglejte, kako je Ron Paul spet napaden zaradi tega, ker pravi, “da zunanja politika povzroča sovraštvo proti ZDA.” In niti ne pride do besede, da razloži svoje stališče – zaradi česar je sploh v programu. Po drugi strani imajo voditelji ogromno časa, da perejo možgane.

Vsi narekovaji so PARAFRAZIRANJE.

2 thoughts on “Farsa Neodvisne Televizije

  1. DevilAngel666

    Moo, pa res niso zdravi teji ljudje, no! Najboljša mi je Naomi Wolf.
    Aja, sm vidla nek video na youtube, k pravi, da je Ron Paul kao reptil. Kaj si folk zmisli ^^ Nek drugi video pa je, kao, da je Reptil Icke. Hhaahhh. 😀 (sej možno, da Icke je reptil, ampak on je itak reku, da se reptili delijo na good & bad)…

  2. Lemurian

    @DevilAngel666: zarad mene so lahka tud podgane al pa opice, čist vseen. Vladajo le tako, da ostanejo skriti, z vsakodnevnim pranjem možganov pa je še vedno veliko ljudi, ki se temu izogne. Torej le niso nek bav bav. Ne podcenjuj moči ljubezni oziroma moči zavesti.

Comments are closed.