Sporočilo za bralke in bralce

Aloha.

Dolgo časa se nismo slišali, z večino nikoli. Tako da imamo nekaj tem na hitro za predebatirati. Najprej bom pač jaz povedal, potem ste na vrsti vi.

(1) Ne vem koliko vam ustreza razmetani vrstni red objav po tematiki, vendar je tako, da se držati nekega smiselnega zaporedja na žalost ne gre. Oziroma gre, vendar to močno omejuje mojo kreativnost. Torej, če vas to moti in tudi na splošno priporočam, da berete po predalčkih ali pa vsaj po sorodnih objavah, ki so na koncu vsakega zapisa.

(2) Nadaljnje me še zanima, če je kaj takega, kar vas moti ali bi priporočali za izboljšavo – slovnično, stilistično, izrazoslovno, idejno,.. To lahko vedno napišete, saj so izboljšave vedno dobrodošle. Seveda pa ene stvari trajajo dlje, druge manj časa, pri tretjih imam pa svoje mnenje.

(3) Prav tako bi vas prosil, da po-kljukate te palce, da vidim kako se vam zdijo objave ter hkrati prispevate k večji vidnosti na blogoroli (no, če sem čisto iskren, ne vem kako ta blogorola deluje).

(4) Rad bi povratno informacijo še glede tega, koliko opazite in preberete (a) citate in (b) povzetke iz DIGG-a v levem stolpcu?

(5) Vsi komentarji, ki se podvajajo, bodo izbrisani. Ravno tako je zaželjena argumentacija komentarja ne pa zgolj ‘lepo napisano’ ali ‘ti si bumbar.’

Hvala za pozornost in branje in vse linke na to spletno stran.

12 thoughts on “Sporočilo za bralke in bralce

 1. X0A

  1. razmetani vrstni red mi sploh ne ustreca! mrš! kaj me briga kako tvoja damn kreativnost trpi?! faaaaak!
  2. ma vse bi bilo treba izboljšat! pišeš kt maška s taco, črke zamenjuješ… Alo?! kaj je to za en blog?!
  3. h? palice naj ti kljukamo? ja čak no, kdo pa misliš, da si, da ti bomo palice kljukali?! če bi nam bilo všeč, mogoče. ampak še vedno je tu ČE!
  4. digg? jebeš digg. kdo ti to bere, angleško sranje?
  5. ti kar briši, brate… pazi, da jih ne po nosu dobiš!

  p.s.: Delaj, kar te je Volja, to naj ti bo celota Zakona! ^^

 2. X0A

  ajoj, sarcasm on / sarcasm off pa mi ni pokazalo, ker sta bila v špičastih oklepajih?! a tut to je funkcija, torej… zanimivo! 😉

 3. Manca

  Ojla!

  Čez praznike sem odkrila tvojo stran in blog. Čisto navdušena, da obstajajo tudi moški, ki znajo preseči svoj lastni testosteron. Jaz uporabljam feed za Google Reader, ker na ta način lahko spremljam vse nove objave na vseh blogih, ki me zanimajo.
  Pisanje lahko le pohvalim… morda bi razmislil o tem, da objaviš celoten zapis, brez, da moram vsakič znova klikniti more…, počakati, da se mi odpre spletna stran, da lahko preberem še zadnja dva odstavka. Stvari na desni v obeh stolpcih je pa čisto preveč, da bi klikala še po njih 😉

  Sicer pa še enkrat – kar tako naprej!

 4. Aljaz

  (1)Nimam pribomb. Furaj svoj slog…

  (2)Mogoče bi “sekcijo Nazadnje objavljeno dal čisto na vrh v levi stolpec. Si razmišljal že o tem?”
  Jaz bi recimo dal digg, padeno v oko, novice malo drugače, sorodne strani, ostale povezave, video portali imel v enem stolpcu. Recimo desnem.
  Vredno vašega časa, nazadnje komentriano/objavljeno, predalčki pa v levem.

  Razvrstil bi jih tako:
  desni stolpec:
  sorodne strani
  ostale povezave
  padeno v oko
  video portali
  novice malo drugače
  digg
  levi stolpec:
  nazadnje objavljeno
  Vredno vašega časa
  predalčki
  nazadnje komentriano

  (3) Klikam in komentiram. Kaj bi še rad?! 😀

  (4) Citat vedno najprej opazim ko prisurfam na blog. Vedno. Ti jih kar dodaj še ene par. Digg pa sem nekako pozabil. Ne klikam in ne berem, bom pa v prihodnosti. Nekako nisem v takšne in drugačne novičke, čeprav so le te kvalitetnejše, ampak vseeno.

  (5) Čist prav. Zakaj? 😀 Kvaliteta komentarjev in posledično tudi bloga je večja. Manj je več.

 5. Aljaz

  Če se želiš izogniti slovničnim napakam v svojih tekstih (ne govorim tukaj o slengu, meni je čist všeč tu pa tam) ti priporočam tole stvarco (predvidevam, da uporabljaš FireFox): https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3

  Imaš možnost večih jezikov. Jaz imam dodano slovenščino in pa angleščino. Mislim, da ko instalaš slovenščino je angleščina avtomatsko dodana. Super zadeva, res. Popolnoma preprosto za uporabo. Samo desni klik v okvirček kamor pišeš-languages-želeni jezik.

  Čaw.

 6. Lemurian

  Hahahaha XOA – hvala.

  Hvala Manca, dobrodošla in prijetno branje. Kot vidiš pa komentiram bolj v serijah. Je to dobro ali slabo?
  Bom nekoč pogledal tole za more.. ker trenutno ni nikjer v vrhu prioritet.

  Hehe Aljaz – (3). Nekaj sem že razmišljal – hvala, bom pogledal. Komentarji so zaradi mene kakršni že hočejo biti, se ne obremenjujem s tem. Sem pa tja mi pa kakšen res stopi na živce.. 🙂

 7. Simfly Spirit

  2) Se popolnoma pridružujem Aljažu glede oblike, v levem stolpcu lastne povezave, v desnem sorodne povezave.

  3) Namesto palec ocene (slabo, dobro) bi predlagal bolj “sivo” ocenjevanje, npr. od 1-5.

  4) Ne opazim kaj dosti, me bolj zanima kaj nastaja na tej strani . 😉

  Ostalo: BP:-D

 8. Lemurian

  Stolpci so tkole po tanovem. Komentarji so vseeno v desnem, ker ni najboljše, če se kakšen stolpec prekriva z DIGG.

  Sivea ocenjevanja se ne da uvesti oziroma bi bilo dosti drugače, ker to je sedaj od blogorole plug-in in imajo trenutno le to. Lahko pa tako narediš, da recimo za 2 klikneš 2-krat DA in 3-krat NE 🙂

  Pa lepo tole za citate Aljaz, sem se že bal, da so premalo vidni. No, tudi jaz jih včasih spregledam.

  Simfly Spirit (4) 😀

 9. Aljaz

  To bi tudi bla mogoče ena varjanta. Je dosti pregledno, kolikor sem videl na blogih od prijateljev… Samo mislim, da moraš povsem drugo temo dat, ali ne?

 10. Lemurian

  Haha Manca, se mi je zdelo, da sem nekaj pozabil. S testosteronom in moškimi je tako, da nas je čedalje več takšnih kot ti opisuješ – oziroma ne vem kakšen pomen naj bi imel tu “preseganje testosterona.” Pa tudi nasplošno, zakaj misliš da je toliko popivanja po gostilnah? Večinoma zaradi čustev in žensk 😉 – tak da ni vse takšno kot zgleda na prvi pogled..

  Je pa tak, da se človečnost prebuja iz svojega spanca – kar se odraža povsod; čeprav je prav tako druga skrajnost močno – očitno gre to z roko v roki. “Preko norosti do prebujenja.”

Comments are closed.