Neverjetna rast svetovne populacije

Ali ste vedeli, da se je svetovna populacija v zadnjih 40. letih PODVOJILA, v zadnjih 75. letih pa POTROJILA (če smo sedaj leta 2000)? Medtem ko je dela čedalje manj zaradi robotizacije, hkrati pa kupujemo in potrošimo čedalje več.. Nič čudnega, da ni delovnih mest, predvsem pa da nas Zemlja ne more več podpirati, kajti izčrpavamo jo tako hitro, da se ne more več obnavljati. Jemljemo in nič ne dajemo nazaj… Ali kdo vidi tukaj kakšno hudo “napako v sistemu”?..
 

Svetovni graf po kontinentih zadnjih 250 let

svetovna populacija zadnjih 250 let
 

Svetovni graf po kontinentih zadnjih 250 let brez Azije in Sveta

svetovna populacija zadnjih 250 let brez sveta in azije

Graf temelji na tejle tabeli

Region 1750 1800 1850 1900 1950 1999
World 791 978 1,262 1,650 2,521 5,978
Africa 106 107 111 133 221 767
Asia 502 635 809 947 1,402 3,634
Europe 163 203 276 408 547 729
Latin America and the Caribbean* 16 24 38 74 167 511
Northern America* 2 7 26 82 172 307
Oceania 2 2 2 6 13 30

* North America (Severna Amerika) ne vključuje Mehike, ki je del Latinske amerike
Vir: http://www.un.org/esa/population/publications/sixbillion/sixbilpart1.pdf

15 thoughts on “Neverjetna rast svetovne populacije

 1. bin

  Statistični podatki Lemurian. Kaj zajemajo? Koliko prebivalcev je bilo v prejšnjih obdobjih izpuščenih iz štetja, zaradi nerazvitosti in neraziskanosti področja? Koliko je med “narastkom” priseljencev? (Predvsem v Evropi)

  Ne oporekam dejstvu, da se človeštvo množi nad realnimi možnostmi za preživetje. Toda kaj storiti? Prepovedati “nekaterim”, da bi imeli potomce? Ustvariti nove vojne ali bolezni, ki bi “uravnavale” število ljudi?

  Kakšna bi bila pravzaprav idealna stopnja natalitete? Tam, kjer si našel te podatke, imajo verjetno tudi “rešitev”? Nam jo boš izdal v “naslednji epizodi”?

 2. IGOR

  NAPAKA V SISTEMU ! … res se tako zdi, vendar je resnica rahlo drugačana. Pred 2000 leti je na Zemlji živelo cca. 200.000.000 ljudi.Danes jih živi na istem koščku vesolja 6.700.000.000. In ta planet povrh vsega prenese prenese optimalno 1.500.000.000 ljudi, maximalno pa tam okoli 3.500.000.000. Zdaj se pojavi vprašanje, od kod tak interes duš za inkarnacijo na tem planetu ravno v teh časih? Če bi vprašali Boga & co, bi vam hitro povedali, da v resnici tak interes obstaja in da je tudi GLOBOKO utemeljen v dejstvu, da Zemlja tam nekje po datumu 12. 12. 2012 prestopi v celoti v enem kosu iz tretje dimenzije v peto dimenzijo skupaj z vsemi škorci, ki bodo za tak podvig pripravljeni… in ker se taka stvar v vesolju zgodi tako zelo redko, da je kar hudo ( enkrat na nekaj 10.000.000.000. naših let ) in je hkrati to tudi taka veselica, da je to še bolj hudo, so vse duše, ki so kdajkoli živele na Zemlji,ta hip izjemno zainteresirane, da v tej veselici sodelujejo za vsako ceno, pa čeprav samo za kratek čas….( !?) Tako da v tem pogledu ne obstaja prav nobena napaka v Sistemu.Naša Zemlja v tej obliki itak DEFINITIVNO umira, vsak dan se od nje definitivno poslovi kar nekaj oblik življenja, delfini in kiti že nekaj časa delajo samomore … če bi danes ustavili vso produkcijo NAŠE nesnage, RADIKALNO IN TAKOJ ZDAJ, potem je Zemlja sposobna celo v tej verziji, v kakršni je sedaj, sestaviti sebe nazaj v 1000 letih.

  Vsem nam mora biti jasno, da to ni realna opcija – kdo lahko prepriča kitajce, ki itak sanjajo o enem samem (KITAJSKEM!) svetu, da bi bilo najbolje zanje, da ustavijo konje in za ušesa potegnejo iz svoje zgodovine LAO TSEja in začnejo prakticirati njegova navodila iz TAO TE KINGa…? Kdo lahko prepriča indijce, naj poslušajo raje SAI BABO in se ravnajo po njem ? Kdo lahko prepriča iluminate in bilderbergerje, naj raje začnejo upoštevati DESET BOŽJIH ZAPOVEDI, kot pa da sami sebi žagajo vejo na kateri sedijo ? Vsekakor je v Božji moči, seveda, da to naredi, vendar pa tega ne bo storil, ker je na Zemlji še vedno v veljavi zakon o svobodni volji,pa čeprav je njegova veljavnost od 17. avgusta 1987 močno limitirana…ker če ne bi bila, potem vnebovzetje Zemlje ne bi bilo mogoče.
  Kakor koli obrnemo,moramo dojeti, da se dokončno poslavljamo od te civilizacije, ki se je že zdavnaj znašla na točki, preko katere ni več možen povratek.Za vsakogar je zato najbolje, da se raje obrne vase in poskuša rešiti svojo kožo, ker dosti več kot to nobeden od nas ne bo zmogel.Prihodnost celotnega človeštva je po besedah patra kapucina iz Međugorja namreč izključno pred Bogom, na kolenih, s sklonjeno glavo in z iskreno molitvijo v srcu IN NIKJER DRUGJE… PONAVLJAM : NIKJER DRUGJE ! Kdor bo to pravočasno dojel ,ta bo rešen… ( poleg seveda vseh tistih, ki so po srcu bodisi dobri ali pa so samo skromni, ponižni, pošteni )
  … HIC RHODOS, HIC SALTA !

 3. bin

  /… Za vsakogar je zato najbolje, da se raje obrne vase in poskuša rešiti svojo kožo, ker dosti več kot to nobeden od nas ne bo zmogel …/

  Ne gre skupaj s “peto dimenzijo” Igor! Kaj ima koža opraviti z novim svetom? Svetom energijskih bitij?

  In še eno vprašanje. Kaj se je zgodilo 17. avgusta 1987? Res ne vem 😳 Nam je takrat kdo vzel pravico do svobodne volje? Bog? Se je premislil?

  Ah, preveč vprašanj! Le kdo bi spravil v red vse te “informacije” tako, da bi jih normalen kmet razumel?

 4. IGOR

  @ BIN : Gre skupaj, pa še kako ! Vnebovzeteje se je, kot morda veš, zgodilo tudi JEZUSU…..

  Kaj je to?
  To ni nič drugega, kot to, da se frekvenca kroženja elektronov okrog atomskih jeder v vsaki molekuli telesa enormno poveča, obenem pa se poveča razdalja med jedrom in elektronskim oblakom.Na ta način se materija “razredči”, postane prosojna, dobi višjo vibracijo, predvsem pa vse skupaj ostane isto!Ti si še vedno ti,točno tak kot si bil,samo molekule vsega tvojega telesa obratujejo na višji frekvenci,tokrat v 5. dimneziji…. Torej, ti še vedno obstajaš v enem kosu in v isti koži, to je vsa umetost… ki pa je ne obvlada v vesolju ravno vsak.

  17. avgusta 87 so na Zemljo začele prihajati energije, ki omogočajo, da se tudi Zemlji kot planetu zgodi točno to, kot sem že prej omenil glede tvoje kože.Bog se ni nič premislil, samo polje svobodne volje se od takrat dalje drastično oža, ker vse aktivnosti človeštva ravno ne podpirajo tega, kar Bog počne zdaj na Zemlji in je zato moral nekatere stvari preprosto ukiniti oz. modificirati, sicer vnebovzetje Zemlje ne bi bilo možno niti po tem datumu.

  Vprašanj ni preveč.Ti se samo odloči, da te zanima ZARES samo to, kaj je res in nič drugega in ko se boš tako “profiliran” soočal s poplavo informacij, ti bo resnica kar sama od sebe priplavala pred oči, predvsem pa boš sčasoma dobil izostren občutek za to, kaj je res in kaj ni ! Samo ta odločitev je potrebna in nič drugega, ostalo bodo z največjim veseljem naredili vsi tvoji vodniki luči, ki že komaj čakajo, da se nekaj takega zgodi v tvoji glavi… v kolikor se seveda še ni ! NO, POSKUSI ….

 5. bin

  IGOR!

  /… ko se boš tako “profiliran” soočal s poplavo informacij, ti bo resnica kar sama od sebe priplavala pred oči …/

  “Profiliran”? Z opranimi možgani naj bi prepoznal “vodnike”?

  /… ostalo bodo z največjim veseljem naredili vsi tvoji vodniki luči, ki že komaj čakajo, da se nekaj takega zgodi v tvoji glavi… …/

  Daj no, daj! Nad razjarjenega bika ne moreš s sladoledom! 🙂 Ljudem z “zdravo pametjo”, lahko nekaj dopoveš, če ima “rep in glavo”. Zato ne bo škodilo, da o svojih izjavah malo kritično razmisliš.

 6. IGOR

  BIN ! ! !
  Tale z bikom in sladoledom je sploh dobra !

  Izjemno me veseli, da misliš s svojo glavo. Zato jo tudi imaš. In nimam nič proti, da si o mojem pisanju misliš,kar si pač misliš.Polje svobodne volje je na tem veličastnem planetu še vedno tako veliko, da si takšne ptice, kot si ti, to mirno lahko privoščijo…Pa tudi prav je tako, ker ima vsak svojo pot.

  IMAM PA PROTI, če opazim, da nekdo slabo ali pa površno nekaj prebere in potem na osnovi lastne šlamparije dela ŠLAMPASTE ZAKLJUČKE. Zato bi ti ti res svetoval, da si vsaj dobro prebereš to, kar sem ti spesnil v prejšnjem odgovoru in se potrudiš razumeti, kaj sploh piše.

  In ne nazadnje : TRUTH CAN BE ALWAYS DENIED, BUT CAN NEVER BE TRULY DEFEATED … !
  (ali v prevodu,prosto po slovenski kmečki pameti : VEDNO LAHKO ZANIKAŠ RESNICO IN SE Z NJO NE STRINJAŠ, AMPAK NE MOREŠ PA JE OVREČI, KER JE V NJENI NARAVI,DA JE DEJANSKO NEOVRGLJIVA… !

  Torej po moje v tem primeru ravno tebi ne bi škodilo, da o svojih izjavah precej kritično razmisliš.Mi je zelo žal, ampak to sem moral napisati… nisem pa hotel biti žaljiv ! Brez tebe namreč ta slovenska mlakuža ne bi bila takšna kot je !

  Kajti namreč velja naslednja modrost iz” I-CHINGA” : ČE NI PONOSA, TUDI NI NAPAKE ,ČE PA PONOS PRI NEKOM JE IN SE NEKDO IZ TEGA RAZLOGA POČUTI PRIZADET, POTEM JE TO TAKO VELIKA NAPAKA, DA SI TEGA, TUDI MISLITI NE MOREŠ… !
  TI svetujem, da tudi o tem malce razmisliš … o EGU in radostih njegovega sveta pa je tudi avtor tega bloga znal včasih napisati kakšno relevantno stvar, ki si jo še vedno lahko prebereš.

 7. bin

  Ne bova se prepirala Igor. 🙂

  V tem (zadnjem) komentarju sploh ne vidim nič spornega. V nasprotju s prejšnjim. “Kajti namreč”, tam se ti je zapisalo:

  /… Bog se ni nič premislil, samo polje svobodne volje se od takrat dalje drastično oža, ker vse aktivnosti človeštva ravno ne podpirajo tega, kar Bog počne zdaj na Zemlji in je zato moral nekatere stvari preprosto ukiniti oz. modificirati …/

  Torej Bog se ni nič premislil, polje svobodne volje pa se “oža”?

  Kdo je potem tisti ki to polje oži, če ni Bog? Je torej Bog izgubil bitko in ne more zagotoviti svoje volje na zemlji? Če pa je to del Božjega načrta, kako naj razumem, da si ni premislil?

  Veš, navado imam, da pazljivo preberem, (sam to imenujem “čitanje”), vse tisto, kar imam namen komentirati. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. Spoštujem tudi tvojo pazljivost in zmernost pri komentarjih. Malo je takih dandanes na blogih.

  V upanju, da se bova še o čem pogovarjala, te pozdravljam. 🙂

  bin

 8. IGOR

  BIN !
  Jaz pa sem za prepir- za prepir znotraj parametrov dostojnega in civilziranega obnašanja, da se razumeva.Nimam nič proti, če se kdo razjezi in pove vse, kar si misli…to zame samo pomeni, da je iskren in da noče igrati na neke čudne karte tako imenovanega ” kulturnega ” obnašanja.

  Strinjava se torej, da se ne strinjava. To pa je lahko samo dobra iztočnica za neko debato “z repom in glavo-in seveda s kosmatimi ušesi na njej ” !

  Polje svobodne volje, ki se oža, ti striže? Je že tako, da je moral v to polje poseči Bog, sicer vnebovzetje Zemlje kot planeta ,v enem kosu in še skupaj s škorci, ki bodo za tak polet pripravljeni, ne bo mogoče.

  Bog si ni nič premislil- preprosto je ene določene igrače izpulil iz rok tistih svojih otrok, ki ne vedo, s čim se igrajo.Vsak skrben roditelj je v stanju to narediti vedno za vsakega svojega otroka, ki ga ima res rad.To ni nič nenavadnega…. Zdaj se postavi samo vprašanje, katere igrače so to ?

  Naj ti jih samo nekaj naštejem, ker tudi jaz vseh ne poznam, vem pa da obstajajo. In so predvsem izjemno destruktivne ,tako za življenje na zemlji kot tudi za Zemljo kot planet.

  Kmalu štarta v Švici najnovejši pospeševalnik v okviru CERNa. Ta stvar, če se spusti iz vajeti, je sposobna ustvariti NEKAJ ČRNIH LUKENJ, KI ZADOŠČAJO,DA SE ANIHILIRA ŠE KAJ VEČ KOT SAMO NAŠA GALAXIJA V KOMPLETU.Res je da vsi šefi tega projekta na dolgo in široko zatrjujejo, da iščejo samo HIGGSOV BOZON in še kakšen nov delec, s katerimi ima veliko veselje kvantna fizika.Gre “kao” samo za skrajno resne in sofisticirane, strogo znanstvene poskuse… ! V resnici pa ni čisto tako…. IN ta stvar je zato pod kontrolo, ker mora biti in pika !

  Potem so tu skrivnostna orožja, ki povzročajo potrese, hude viharje , poplave,t.i. WEATHER WEAPONs.
  Saj si opazil, kako to deluje na kitajskem…To tudi mora biti pod kontrolo.

  Potem so tu orožja, ki imajo opravka z masovnim pranjem možganov – v to je vključeno kar nekaj pijač na zemlji, še posebej COCA COLA , na nebu pa kar nekaj satelitov & t.i. CHEM TRAILS-i,

  Potem so tu negativne vibracije, ki se pretakajo po internetu, po telekomunikacijskih omrežjih,po omrežjih mobilne telefonije, po električnih omrežjih.

  Potem so tu številne ATOMSKE CENTRALE in seveda JEDRSKE BOJNE GLAVE.

  Potem so tu biološka bojna sredstva, VIRUSI, BAKTERIJE, GENETSKO MODIFICIRANI ORGANIZMI,PESTICIDI, ANTIBIOTIKI… Vidiš, vse to je treba imeti pod kontrolo, ker če je nebi bilo,
  vnebovzetje Zemlje absolutno ne bi bilo mogoče niti v sanjah… IN nazadnje, tu so še VOJNE !

  To vse obvladujejo ILUMINATI, BILDERBERGERJI, MASONI, VATIKAN in BRITANSKI DVOR ter seveda BELA HIŠA.Na internetu lahko dobiš več kot dovolj informacij glede tega.

 9. bin

  Pa se prerekajva! 🙂

  Prepir to ne bo, vsaj z moje strani ne, ker nisem nič jezen. Vse težave in nevarnosti, ki si jih naštel, so res del našega življenja. Tudi to je res, da moramo ukreniti vse, kar se le da, da jih preprečimo, odvrnemo. Toda to ne spremeni dejstva, da negiraš sebe!

  Trditev: “Bog nam je dal svobodno voljo”, je filozofsko zelo dobro podprta! Predvsem odvrača od Boga vsakršno krivdo za dogodke, ki smo jim priča. Ta trditev je, tako sem vsaj razbral iz prečitanega na tej strani, tudi del vašega gledanja na svet. Svoboda pa je v tem oziru precej podobna nosečnosti.

  Ženska ne more biti samo malo noseča. Je, ali ni! Tako smo tudi svobodni, ali nismo svobodni! Velikost kletke ne vpliva na status ptice. Svobodna je samo tista, kateri so odprta vsa prostranstva neba.

  Kakšno je torej stanje naše svobode danes, po tvoji razlagi?

 10. IGOR

  Dobro.NESPORAZUM je temeljni začetni odnos v komunikaciji med dvema, ker dva človeka nista enaka (AMPAK TUDI TU JE IZJEMA: obstajajo duše dvojčice, te pa so dejansko identične … in v teh časih se srečujejo pospešeno – ne pa tudi ravno masovno!).

  Če se boš spomnil, je pred časom eden od space shuttle-ov pri vstopu v atmosfero v kompletu explodiral… bila je tragedija, vsi astronavti so pomrli… Ni pa ravno znano, zakaj se je to zgodilo… zelo lahko se tudi nebi…in če se ne bi,je bila na tem shuttlu prisotna neka malenkost, imenovana VIRUS. Posadki je uspelo z genetsko manipulacijo ustvariti virus, izjemno vrsto virusa, ki je bila v primerjavi z vsemi do tedaj znanimi NEVERJETNO VIRULENTNA, kar v prevodu pomeni, da bi ta virus, če bi prišel na Zemljo, dobesedno pometel z vso človeško populacijo, skratka, zgodil bi se GLOBALNI GENOCID ČLOVEŠTVA – v celoti!Poleg tega,se je vsa posadka z njim tudi že inficirala… in tako vidiš, je interveniral Bog in tovrstno resno grožnjo pospravil v zgodovino astronavtskih nesreč.
  Moral je, ker je igra s strani “znanstvene srenje” dobesedno šla predaleč.Ti o tem nisi vedel nič, jaz tudi ne … kar pomeni, da ne bi mogel storiti nič drugega, kot da počakaš, da dobiš svojo porcijo virusa in da se skupaj s familijo dokončno posloviš od te inkarnacije, v hudih mukah, seveda.

  Ta štala na Zemlji ima svoje vzroke.Celo Bog tukaj ni čisto brez krivde, kar lahko berem zadnje čase.Ampak, v glavnem pa je krivda za vso to štalo kar lepo naša. Je pa res, da je življenje na Zemlji teh nekaj (1.300.000.000) let bilo vzorčni primer za to, kaj se absolutno in sploh ne bi smelo
  dogajati pod nobenim pogojem. Če bi namreč BOG OČE dejansko bil nekdo, ki bi sestavljal zgodbe od vesolja do vesolja v takšni obliki,potem bi že zdavnaj moral biti dobesedno odpuščen(FIRED!) in seveda zamenjan s strani BOGINJE MATERE.

  ( Kogar zanima kaj več o tem, naj skoči na
  http://WWW.THENEWEARTH.ORG in čisto spodaj pred zadnjo črno piko prebere korpus podatkov z naslovom “THE RETURN OF LIGHT” Revelations of the Creator God Horus.)

  Kajti namreč, konflikt med temo in lučjo je konflkt na nivoju BOGOV KREATORJEV… to pa sploh ni šala in je to MOČNO presenetilo celo BOGA OČETA… več o tem pa na omenjeni strani.

  O nosečnosti in svobodi pa tole.

  Poglej, Bog je na naši Zemlji prisoten kot PARADOKS par-exellence.Ali drugače: če ni Boga, ni vesolja, če ni vesolja, pa ni tebe ali mene ali česarkoli manifestiranega.Kar pomeni, da povsod, kamorkoli se obrneš, dobesedno trčiš v Boga v takšni ali drugačni obliki.S to razliko, da mi ljudje, v tem stanju kakršnem smo zdaj, tega nismo sposoni opaziti s tretjim očesom(govorim na splošno).
  (Nekateri med nami so se že toliko očistili, da imajo energetske centre bistveno bolj odprte in da s tretjim očesom lahko opažajo bistveno več kot ostali.)

  Svoboda v naših, človeških okvirih, je določena s parametri naše karme in dharme, potem z blokadami v naših energetskih telesih, z blokadami v naših energetskih centrih in z blokadami v naši DNK.

  To je prvi okvir, ki določa dimenzije naše karmično določene kletke.V tem smislu nimamo nobene svobode.In celo velikost kletke kakšnega Billa Gatesa nikakor ne spreminja dejstva, da je tudi on zapornik v lastni kletki, za katero pa se mu verjetno hkrati močno zdi, da absolutno ne obstaja !
  Tako mi vsi kampiramo v eni od celic na Dobu, le da se nam naše zaporniške celice ne zdijo ravno podobne onim na Dobu.Saj tudi niso, vendar v bistvu pa v resnici so ! To je tudi paradoks, vidiš !?

  Poleg tega je treba upoštevati, da smo mi v tej obliki, z vsemi blokadami, danes BAZIČNO ODVISNI od hrane, vode,zraka,toplote in ljubezni, kar ni ravno splošno znano dejstvo, zlasti ne v krogih, ki se v Sloveniji ukvarjajo s t.i. BOLEZNIMI ODVISNOSTI. Obstaja namreč ta bazična odvisnost, ki nikakor ni patološka, kar bodo preroki slovenskih odvisnosti šele morali na novo ugotoviti.
  Torej , če smo vsi ujeniki, kar smo, potem je velikost kletke irelevantna.To je več kot samo res.

  Zdaj se postavi vprašanje, kje je potem SVOBODA, ki so ji odprta vsa prostranstva neba ?

  Zopet se bova morala soočiti s paradoksom, kajti namreč: po vsem tem, kar sem napisal zgoraj, je ne more biti! Pa vendarle je, ne glede na ta objektivno preverljiva dejstva.

  In sicer se pojavi svoboda lahko samo v tvoji glavi in samo v tebi tisti hip, ko spoznaš, da obstajajo negativne misli, negativna čustva, negativni občutki, negativne besede in negativna dejanja in da obstaja tudi pozitivna varianta vsega tega. Ko se enkrat zavestno odločiš, da se ne boš več ukvarjal z negativnimi stvarmi in jih boš zavestno zamenjal za ukvarjanje s pozitivnimi, tisti hip se v tvoji kletki rodi čudežen preobrat, ki sčasoma, če seveda na tej poti vztrajaš, odstrani čisto vse tvoje blokade, podre vse stene tvoje prečudovite (?) kletke in SVOBODA ti kot zrela hruška pade dobesedno v naročje.To je doživel LAO TSE, BUDDHA, JEZUS in še kdo.
  Namreč,v čisto vsaki situaciji se vsak dan vedno znova soočamo z dilemo : lahko nekaj sovražimo in odklanjamo, lahko pa isto stvar ljubimo in sprejemamo. Te stvari se nam dogajajo dnevno non-stop in na tej drobni njivici se odloča in določa velikost polja svobode znotraj naše karmične kletke.

  Vse je odvisno od tega, kaj veš in česa se zavedaš in kaj ti posledično bolj ustreza.TO NIKAKOR NI LAHKO, da se razumeva, je pa EDINA MOŽNA POT.V to, da ti nekaj ljubiš oziroma sovražiš, v to te nihče ne sili in tukaj je tvoja odločitev povsem svobodna.Nihče namreč nikoli in nikdar ne more reči, da ga je nekdo prisilil v nekaj … in sicer zato,ker se v končni fazi vedno vsak odloči povsem suvereno in čisto sam, ali bo klonil pod pritiskom ali ne bo.In potem je,kar je… in običajno je štala samo še večja, kar je sicer žalostno, vendar tako je!

  IN tako kot vidiš, je lahko ženska tudi samo malo noseča, potem pa postopno vedno bolj, dokler ne postane popolnoma noseča in se iz njenega trebuha na lepem ne rodi prelep otrok SVOBODE ali t.i. NIRVANA oz. SAMADHI.

  In to je DER STAND DER DINGE ( stanje stvari) NAŠE SVOBODE DANES. In tako je ves čas tudi bilo.

 11. bin

  Zanimivo Igor! 😉

  /… Ti o tem nisi vedel nič, jaz tudi ne … kar pomeni, da ne bi mogel storiti nič drugega, kot da počakaš, da dobiš svojo porcijo …/

  In ti sedaj veš? Iz prve roke? :mrgreen:

  /… Kajti namreč, konflikt med temo in lučjo je konflkt na nivoju BOGOV KREATORJEV… to pa sploh ni šala in je to MOČNO presenetilo celo BOGA OČETA… …/ /… Ko se enkrat zavestno odločiš, da se ne boš več ukvarjal z negativnimi stvarmi in jih boš zavestno zamenjal za ukvarjanje s pozitivnimi, tisti hip se v tvoji kletki rodi čudežen preobrat, …/

  V to smer vodim svoje življenje in delovanje! Koliko uspešno, naj sodijo drugi.

  Kako je torej s tem? Je Bog eden, ali jih je več? Sklicuješ se na Jezusa, kot pričevalca resnice in omenjaš več bogov in konflikt med njimi. Jezus pa je javno potrjeval že takrat uveljavljeno vero v enega, edinega Boga. Ta naj bi bil njegov, pa tudi naš Oče. Ne pa oče drugih bogov!

  /… IN tako kot vidiš, je lahko ženska tudi samo malo noseča, potem pa postopno vedno bolj, …/

  Razumem, da si to izjavo uporabil v prispodobi. Jaz pa sem postavil trditev kot primer. Podobno Jezusovim prilikam. Nekoč bo, vsaj tako upam, neka ženska noseča po tvojem “spoznanju”. 🙂 Bo res samo malo noseča? Bitje v njej ne bo bitje, temveč samo nekaj vmes? Bog ne daj! Prav na tem se lomijo kopja tistih, ki živimo za ljubezen, s tistimi iz kulture smrti. 🙁

  Da ne bom samo izpodbijal!

  /… V to, da ti nekaj ljubiš oziroma sovražiš, v to te nihče ne sili in tukaj je tvoja odločitev povsem svobodna. …/

 12. bin

  Oops!

  Tisti odstavek: “V to smer …”se mi je vrinil med ostalo vsebino, moral pa bi biti na koncu. Brzina pač! 😳

 13. IGOR

  BIN !
  Ne boš verjel, ampak to pa res vem iz prve roke.Od Boga.In v to se lahko tudi sam prepričaš.V Ljubljani, če ti je le pri roki in pri času.Lahko ti povem, kdaj in kje.Vsak teden (ponavadi).

  Imaš že en www priložen prej in tam si lahko prebereš celo štorijo, ki jo govori Horus.

  Drugače pa je Bog en sam.Takoj ko se rodi, najprej ustvari Bogove Kreatorje. Ti so kot nekakšni v.d.-ji njegove volje po vseh manifestiranih vesoljih.Šele potem, ko je mreža Bogov Kreatorjev v obtoku in pravilno povezana, se lahko zgodi BIG-BANG,ki rodi vesolje, pač tisto, ki je v planu in zanj takoj lahko ustrezno poskrbijo Bogovi Kreatorji.

  Problem teme pa je v tem, da se je eden/več izmed Bogov Kreatorjev uprl Bogu Očetu/Materi in sestavil zgodbo v tem smislu, da je v našem vesolju cca. 5% galaxij temnih,v celotnem kompleksu vseh vesolij pa je temnih tudi cca. 5 % vesolij………. Bog Oče pa je bil presenečen s te plati, ker ni pravočasno dojel, kaj se ti škorci grejo…oni so namreč vedeli natančno, kako morajo igrati igro, da se bo Očetu Bogu zdelo, da je vse skupaj še vedno cool in da s sanacijo tovrstne anomalije ne bo večjih problemov.Gre za tipično insidersko izigravanje, kot ga poznamo vsi mi, le da se je vse skupaj dogajalo na teh nivojih.Mislim, jaz to razumem in me sploh ne preseneča. Tebe pa verjetno bo…. ?!

  Oprosti BIN, ampak to z nosečnostjo ni bila prispodoba.Če boš malo razmislil o koordinatah zapora,boš videl, da dejansko ne gre dugače, če hočeš, da se v tebi svoboda zares rodi. Pač, najprej si malo noseč, malo nisi… potem si… potem si pa vsak dan bolj in nazadnje rodiš … To so dali pred tabo skozi vsi, ki so dosegli OSVOBODITEV.TO boš pa moral malo razmisliti ali pa si omisliti kakšen podatek več o tej temi, kar v tem času na internetu ne bi smelo biti pretežko.Ti bo pa pojedlo kar nekaj časa in truda – garantiram .

  Če sedaj razumeš, kje se dejansko pase tvoja ovčka svobode, potem ti je jasno, da se pase točno na tistih pašnikih, ki so zate in za vsakogar daleč najpomembnejši in, kar je še bolj pomembno, nihče ti jih ne more vzeti, če ti tega ne dovoliš.

 14. bin

  Živel virtualni seks in njegovi potomci! :mrgreen:

  O pravi nosečnosti ženske sem govoril! Očitno se na te stvari ne razumeš? Tisti, ki bi po tvojem globokoumnem razglabljanju čakali na “peto dimenzijo”, bi že zdavnaj izumrli, če ne bi bila ženska že takoj noseča. Nič “malo”, “delno”, enostavno noseča! Lahko se ta nosečnost prekine, po naravni ali človeški, prisilni poti, toda tedaj naenkrat ni več noseča! Niti malo!

  Oprosti, nimam časa razglabljati o nekih “vedenjih iz prve roke”, “od Boga”, ki se v tem primeru imenuje Horus? Treba je živeti življenje zdaj in to tako, da ga bomo preživeli in zapustili tudi zanamcem. Brez definitivne nosečnosti to ne gre.

  Bogovi pa naj se med seboj zmenijo, saj itak trdiš, da nas imajo pod nadzorom in posegajo v naša dejanja. Živela bog mati! 😆

 15. IGOR

  Z NAJVEČJIM VESELJEM ZAKLJUČUJEM TOLE NAJINO DEBATO ….
  Mislim pa tudi, da se takega razjarjenega bika, ki mu je ime BIN, da ustaviti s sladoledom.
  Kar je dobro zate in za tvoje bodoče potomce… naj torej še dolgo živi sladoled za bike !

  Bogovi se pa že pogovarjajo in so se že tudi zmenili….uporniki gredo direktno v anihilacijo.
  Ali kot se reče: ob pravem času, na pravem mestu, prava stvar , na pravi način.To je zakon.

  In upam, da se še kdaj utegneva prepirati na tem mestu, če naju seveda Lemurian ne vrže v kanto za smeti… upam, da ne (se pa nikoli ne ve, kdaj komu počijo šivi na glavi in ima posledično zaradi tega težave s seastavljanjem lastne možganske integritete) ! OM AN .

Comments are closed.