Kaj nam sporočata brata Wachowski?

V filmih Matrix in V for Vendetta. Za tiste, ki mislite, da je vse le naključje in neki nesmiselni dogodki, ali verjamete uradni zgodbi (v zvezi z 911 in ostalim) zna biti to precej šokantno – še zame je bilo.
 

Matrix (1999): O filmu je povedenega že ogromno. Verjetno pa niste vedeli, da okoli 17te minute v prvem delu matrice, kjer Mr. Smith lista po Neo-vi kartoteki, se v Neo-vem potnem listu pojavi datum 11. september 2001 – čeprav je bil film narejen leta 1999. “It makes you wonder…” 
V for Vendetta (2005): Vlada pod krinko napade lastno ljudstvo in pod pretvezo varnosti uvede diktaturo, velik vpliv imajo tudi mediji. Večino pove tale odlični video:


“It make you wonder… Really wonder….”

11 thoughts on “Kaj nam sporočata brata Wachowski?

 1. DjJuvan

  Hudo noro!

  Dober je tisti, ki je opazil pri matrici tisto letnico (osebno je nikoli ne bi pogledal), vendar verjamem, da je bilo le naključje.

  Drugi film V for Vendeta je pa itak zakon film, sploh kar se tiče politike… V tem videu so le malce bolj nazorno prikazali trenutno delovanje politikov in njihovih namer. Če pogledaš Rusijo in ZDA, še danes si merita lulčke, kdo ma boljše orožje…

  LP

 2. IGOR

  Brata Wachowski lahko kar pozabite in si namesto njiju raje poglejte dobro, kaj vse se dobi na YOUTUBE :
  Recimo – na to temo lahko v iskalniku Y.T. odtipkate naslednje besede:

  1) WW3 8/8/8 ATTACK SECRET NWO ILLUMINATI WAR HAS BEGUN! AWAKEN THE WORLD
  2) BELIEVE OR DON’T BELIEVE THIS VIDEO WILL MAKE YOU THINK – MILLION FEMA COFFINS- WHY?
  3) CONCENTRATION CAMPS IN AMERICA
  4)MURALS DENVER

  SAMO vprašanje časa je, koliko časa bo še take stvari mogoče gledati na YOUTUBE…

  Stvari so dejansko še bistveno bolj šokantne od umetnin tipa MATRIX.Illuminati so sestavili že celo zgodbo in vse je že pripravljeno, vsa infrastruktura,vse podzemne baze in podobne reči in potrebščine.

  Dobra novica je, da se jim tokrat po 1.300.000.000. letih njihove absolutne vladavine tokrat ne bo izšlo.Prvič.Slaba novica pa je, da bo celotno človeštvo križano z radioaktivnimi žarki v globalni atomski vojni, ki bo v bistvu samo ponovitev židovskega holokavsta na globalni ravni;žide bodo tokrat zamenjali kar vsi ljudje in vsak bo dobil priložnost, da se odloči ali za LUČ ali pa za TEMO…. bolje rečeno, se bo MORAL odločiti, če ne pred smrtjo na križu, pa po smrti na njem kot duša… Za vse tiste, ki ne želite, da vas na križ pelje SANATANA (tako kot je Jezusa), pa tale nasvet ~> Prosite, naj vas raje na križ pelje Jezus!!! Zamižite. Umirite se in jasno pokličite v mislih Svetega Sina Božjega in ga prosite, naj vas na križ pelje on sam.
  Ne bo prijetno, to vam zagotavljam, je pa kljub vsemu neskončnokrat bolj pametno da to naredi on namesto Sanatane.Če vas je strah, se lahko zmenite tudi za -recimo- enotedenski poskus… AMPAK ZARES!
  Ne tako malo za šalo, malo zares,samo napol… Potem bo hitro jasno vsakomour, ki bo to poskusil,koliko je ura , še bolj pa, koliko ga je v hlačah (ali v modrcu !)… Prav vsak lahko to zdrži, tu ni nobenega dvoma! In nobenega dvoma ni, da vam tisti teden niti najmanj ne bo lahko niti pri srcu in še manj povsod okoli njega.

  No, če vas je strah in se za tako romanco z Jezusom niste v stanju zmeniti,potem vas lahko potolažim, da boste na romanco s Sanatano morali pristati … hočeš-nočeš-moraš … no mercy & no pardon !

  Če rezimiramo: čisto vsak človek ima ta hip na Zemlji samo še dve možnosti – da ga pelje na križ Jezus ali da ga pelje na križ Sanatana ( SATAN ). Zdaj pa izbirajte in razmislite, kaj je za vas bolje… V vsakem primeru pa morate vedeti, da Jezus ni šel na križ zato, da bi odigral nekakšen virtualni performance za plastično občinstvo s plastičnimi možgani, pač pa je malce pred tem izgovoril naslednje besede: “JAZ SEM POT,RESNICA IN ŽIVLJENJE !”

  Vprašajte se torej, kakšno pot je imel v mislih in kaj pravzaprav slavimo, ko proslavljamo VELIKO NOČ?

  Če boste vprašali njega, vam bo zelo jasno odgovoril, da takrat slavimo SVOJO smrt na križu in nikakor ne njegove … Kdor je razumel, je razumel …

 3. Simfy

  Igor jaz ne spadam med vsak človek na zemlji !
  “Če rezimiramo: čisto vsak človek ima ta hip na Zemlji samo še dve možnosti – da ga pelje na križ Jezus ali da ga pelje na križ Sanatana ( SATAN ). Zdaj pa izbirajte in razmislite, kaj je za vas bolje…”

  Jaz nisem izbral ne prvo in ne drugo možnost. Izbral sem svojo možnost in kreiram novo vizijo tukaj in zdaj. Kaj drugi delajo se me ne tiče, čeprav vsakodnevno to občutim…

  Vsak človek na zemlji ima svobodno voljo izbrati in ustvarjati. Zato obstaja neskončno možnosti in scenarijev prihodnosti.

  Če govoriš le o dveh možnosti, ki so jih spletli drugi, si predal svojo svobodo odločanja drugim in postavil njihov plen… Zelo subtilno, a resnično.

 4. IGOR

  SIMFY, rad ti verjamem, da verjameš v to kar verjameš.Na tej tvoji poti ti želim veliko sreče in veselja. Iskreno!
  Upam pa tudi, da si kaj skočil na YouTube in si pogledal kakšno stvar… in če si pogledal, potem bi se po moje moral vprašati na kakšnih temeljih stoji vera v tvojo pot danes, tukaj in zdaj.Če misliš, da se amerikanci hecajo in kar tako brez veze štancajo plastične krste na zalogo, se po moje motiš….Če misliš, da ustanavljajo koncentracijska taborišča iz enakih razlogov, se po moje motiš še bolj….ITD.Časi v katerih si se znašel so do zadnjega atoma drugačni od predstave, ki jo ti gojiš v glavi.Spoštujem ,res spoštujem,da misliš s svojo glavo in da jo še naprej želiš uporabljati v ta namen.Vendar pa : eno je , kaj si ti misliš o čemerkoli, nekaj povsem drugega pa je, kaj se zares dogaja.Ne glede na tvojo pot imajo Iluminati svojo varianto in od nje ne bodo odstopili, ker druge možnosti ne vidijo.In ne glede na tvojo pot ima Bog svojo varianto od katere tudi ne misli odstopiti za nobeno ceno.
  Ta zgodba na Zemlji je za to vesolje, v katerem smo vsi skupaj, bistveno pomembna za Boga osebno in potem za vsako bitje v njem ravno tako.Na podlagi dejstva, da bo vsa Tema na Zemlji uspešno konvertirana nazaj v LUČ si to vesolje v celoti lahko privošči miren prehod iz ciklusa 11:11 v ciklus 12:12.IZKLJUČNO na podlagi tega dejstva…V nasprotnem primeru bi se namreč zgodila ANIHILACIJA celotnega našega vesolja.

  Čas v katerem živiš je od 17.08.1987 čas DEFINTIVNEGA IN DOKONČNEGA LOČEVANJA PŠENICE OD PLEVELA.(Dober primer za to, kako se to odvija, si lahko ogledaš v najnovejši nadaljevanki PATRIA, ki jo naši mediji ravno te dni predstavljajo slovenski javnosti.To je tipičen primer spopada med Lučjo in Temo …Na eni strani so otroci Teme,ki lažejo in kradejo in konstruirajo velike zgodbe (in s tem svoj lastni pogreb), na drugi strani pa otroci Luči, ki se tokrat prvič uspešno branijo in si s tem nabirajo vedno več točk za ponovno zmago na volitvah !)

  S tem, da bo vsaka duša, brez izjeme, dobila priložnost za tako odločitev.Če ti misliš, da se tebi ne bo treba odločiti, potem se motiš.Sicer pa: ali je kaj na tem, ali ne ,lahko poskusiš sam zase in skočiš v kratko ljubezensko razmerje z Jezusom,tako kot sem predlagal,za kakšen teden ali dva,lahko tudi več.Ko boš to poskusil na svoji koži (če si boš upal!), potem ti bo marsikaj bolj jasno kot ti je denimo ta hip.Te pa jasno nihče v to ne sili…To lahko vse skupaj vzameš kot poskus ….. in če se ga boš lotil resno, ti garantiram, da boš iz tega potegnil določene konsekvence sebi v prid.To,za kar delam reklamo, ni nobena filozofija, še manj ezoterika ali mistika…. to je dostopno vsakomur vedno in povsod in brezpogojno !

  Skratka: če te je dovolj v hlačah, boš poskusil s to romanco! Če te pa ni, boš pač prisiljen v romanco z nekom drugim, dve ali tri leti kasneje … in to ne glede na to, da obstoja neskončno možnosti in scenarijev
  prihodnosti, sicer zelo subtilnih, dejansko pa defacto NE, ker sta na voljo samo še dve možnosti oz. dva scenarija.

  SO : TAKE IT OR LEAVE IT …

 5. Lemurian

  **Živijo DjJuvan!

  Res je, dober je tisti, ki je to opazil.. Ko vidiš toliko naključij, počasi nehaš verjeti vanje, hehe.

  ** Hoj Igor!
  Ja, v tem kar pišeš se da prebiti do bistva – če veš kaj iščeš. Ampak vse predstaviš tako na silo in z čudnimi besedami, da se verjetno marsikdo ne znajde.

  Glede na to, da pa toliko pišeš – si razmišljal o svojem blogu?

  ** Yow Simfy! Bolj ko je človek zavesten, večjo možnost izbire ima, res je. Zato je možnosti čedalje več, jep.

 6. IGOR

  Je že tako, da resnica nikoli ne leporeči kadar se manifestira v naših življenjih,bodisi kot karmični malus ali pa bonus.Za tem vedno stoji neka močna sila, sicer manifestacija sploh ne bi bila možna.A kdo to opazi ali ne, je seveda drugo vprašanje.
  Res je, da smo navajeni na neko leporečje in blagost v okviru našega slovenskega pogleda na svet, vendar pa obstaja tudi druga,surova plat, zaradi katere se nas vsi sosedje bojijo iz zelo utemeljenih zgodovinsko preverjenih razlogov.Ta strah pred močjo slovenskega naroda, ko vzame enkrat puško v roko,se je tako zažrl v še vedno aktualne ostanke komunistične oblasti, da Kučan še kar naprej dela propagando za razorožitev – tokrat kar naše Slovenske Vojske.TO je bil tudi edini razlog, da so izvedli atentat na Franca Rozmana Staneta,(za kar se še vedno govori, da je bila zgolj nesreča!) in iz natančno istega naslova ima danes težave Anton Krkovič in še kdo.
  Navsezadnje pa, ali se nekaj pove “lepo” ali “grdo”,(brez nepotrebnih čustvenih okraskov),smisel ostaja isti in v bistvu to ne spreminja ničesar.Če koga način izražanja moti, potem je pa menda tudi jasno, da lahko tako pisanje mirno preskoči.
  Praviš, da se verjetno marsikdo ne znajde ko to bere.Verjamem,mislim pa hkrati, da je tako prav.Kdor sliši, sliši.Kdor razume, razume.Kdor ne, pač ne.Tu ne vidim nobenega problema.In če je samo eden, ki to sliši in tudi razume, je že dovolj.Če jih je več, pa toliko bolje.Navsezadnje se je treba zavedati, da so teme, ki se na tem blogu obravnavajo v GLAVNEM NERAZUMLJIVE VEĆ KOT 95 % SLOVENSKE POPULACIJE… in to ne glede na to, ali o tem pišeš recimo ti kot Lemurian na lep način ali pa jaz (ali kdorkoli drug) na kakšen drug način.TO bi ti moralo biti jasno !

  5% vse populacije, ki se ta hip na svetu ukvarja s temi “obskurnimi marginalijami” živi izključno v ZDA. Ostalih 5% pa po vsem ostalem širnem svetu.To so brutalna dejstva… kar nadalje pomeni, da občinstva praktično skoraj ni, kajti samo EN % od teh DESETIH % to resno jemlje.Vsi ostali pa nekaj igrajo in se sprenevedajo,(pa čeprav imajo mogoče občutek, da ravno tega ne delajo).TO dejstvo, ki se tiče zgolj teh 10% populacije je zares najbolj žalostni FACTUS BRUTUS kar si jih je ta hip na Zemlji mogoče predstavljati. Pomeni namreč, da se je v dvojnosti dokončno izgubila populacija, ki se nikakor ne bi smela glede na vse zapečatene dogovore z Bogom pred to inkarnacijo.Po drugi strani pa je vse to za vse in bi bilo dobro, da bi vse tudi zanimalo.Vendar ni tako.

  Ta hip na Zemljo prihajajo energije, ki so v stanju vsem ljudem omogočiti, da se dokončno izvijejo iz brutalnega primeža teme.Tako kot kaže ta hip, več kot 5% ljudi tega ne bo sposobna narediti, ker so se dokončno izgubili v SADO-MAZO sceni zadnjih izdihljajev trenutne globalne civilizacije… in to kljub temu, da se še nikoli v zgodovini tega planeta ni bilo lažje vrniti nazaj k Bogu – hkrati pa tudi še nikoli ni bilo lažje vse skupaj zamočiti.

  Vendar ničesar ni izgubljeno.Tisti, ki se tudi potem, ko bo umrl na križu ne bo kot duša odločil za luč, bo pač podaljšal svoje sado mazao variacije za naslednjih nekaj miljionov let in potem znova dobil enako priložnost.Bogu se vsekakor ne mudi.Mudilo se mu je samo v primeru te štale na Zemlji in zdaj, ko je cela zgodba tik pred tem, da se uspešno zaključi do 21.12. 2012 tudi Bog nima več nobenega razloga s hitenjem in prepričevanjem vseh svojih otrok, ki se še vedno niso najedli kruha in iger & krvi in solz.S te plati je zares vse tako kot mora biti in vsak zase zelo dobro ve, kam ga NEUSMILJENO VLEČE njegovo srce. Manjšino nekam na svojo stran, večino pa drugam …. kar je zares zelo žalostno, vendar je kar je.

  O svojem blogu ne razmišljam.To, kar ti ponujaš, je čisto dovolj.Objektivno na ta način dosežem največ v teh razmerah, več pa itak ni treba.

 7. Teglc

  Živjo! 🙂
  Res zanimivo kaj vse se najde takole čisto “naključno”; tako kot je Lemurian rekele, počasi nehaš verjeti da so to res samo naključja.
  Vsekakor pa gredo stvari po neki vnaprej določeni poti, za katero se veliki večini zdi, da nimajo vpliva alia pa jim je dejansko vseeno, saj so nekako preskrbljeni.

  IGOR, sem pogledal tvoje filmčke; dober material. Samo zdi se mi, da glede vsega tako “absolutno” govoriš, kot da je dajansko samo tako in nič drugače, to je pomojem Lemurian mislil s trdo govorico.
  Imaš na razpolago kakšno knjigo ali kaj podobnega iz katerega črpaš zapise? 🙂
  LP

 8. Teglc

  Aja, še to. 🙂
  Pusti zaboga to politiko pri miru 🙂 Pomojem se zavedaš tega da VSI politiki lažejo in delaj omalo po svoje in za svoje(in ne, nisem nek fan LDS alia pa kakršne koli stranke nasploh). Tako da govoriti, da je JJ neki SLO Jezus mi je povsem mimo 🙂 So pa sigurno določeni ljudje v tem, ki mislijo državi dobro, vendar ali se umaknejo iz politike( Drnovšek?) ali pa ne pridejo blizu moči.

 9. Simfy

  Za vsakega posameznika obstajata vedno samo dve poti za katero se mora vedno znova odločat.
  To je pot v svojo notranjost, na kateri odkrivamo svojo lastno bit, to je svetloba, radost in modrost.
  Druga možnost je pot nazven, na kateri kraljuje materialiem, pohlep, in egoizem, pot proti temi, strahu in nevednosti.

  To je bistvo celotnega smisla življenja, da se vedno znova opredeljujemo in spoznavamo. V sedanjem trenutku smo na poti posebnega prehoda, pri kateri je naša izbrana smer poti bolj pomembna, z dolgoročnimi posledicami. In ne gre za to, da je tem prehodu potrebno kaj posebno izbirati. Je del procesa evolucije, pri čemer je še vedno glavno gonilo celotne evelucije naše lastno kreiranje-odločitev. Ki pa ima v bitvu le dve smeri: svetloba-tema, radost-strah, modrost-nevednost.

 10. IGOR

  Pozdravljen TEGLC.
  Glede letališča v Denverju obstaja še en zanimiv podatek: količina materiala, ki so ga tam izkopali je ENAKA polovici materiala, ki ga je bilo potrebno premestiti takrat, ko so kopali Panamski prekop! Jasno torej je, da se s tem projektom nihče tudi slučajno ni hecal.
  In ko so stvar končali okoli leta 95, so kot ime investitorja na kamnu vklesali WORLD AIRPORT COMISSION… jasno je, da ne takrat ne danes kaj takega ni bilo… ima pa to že ves čas nekdo v glavi… no in glavni šef Novega Svetovnega Reda je Her Majesty The Queen, ki prihaja oktobra k nam na uradni obisk…pa smo spet pri politiki.
  Moram reči, da tudi sam mislim, da je politika kurba (star slovenski pregovor).Po drugi strani pa se dogaja proces ločevanja pšenice od plev globalno, povsod,v vseh sferah družbe in s tem tudi pri nas.To se enostavno mora dogajati, ker vsakogar njegovo srce vleče nekam… Ene v luč, nazaj k Bogu,druge v Temo.In to se lepo vidi vsak dan vedno bolj čisto pri slehernem človeku.Ker pa je politika silno pomemben aspekt družbe, je torej nujno, da se to tam kaže še toliko bolj.Ne trdim, da je J J nek slovenski novokomponirani Jezus, trdim pa, da ta hip v Sloveniji ni boljše alternative, ki bi lahko otrokom Teme,( ki se vsi po vrsti obešajo na zelo živahne ostanke komunistične ex-elite) dala lekcijo iz tega, kaj je Luč oz. kako bi te stvari počela Luč v dobro vseh in vsakogar in navsezadnje tudi države.Boljše variante od J J slovenija ta hip ne premore… žal!
  Da ne bo pomote, JJ&co ne bi NIKOLI IN NIKDAR NITI V SANJAH, KAJ ŠELE DEJANSKO ZMOGLA zares zmagati na rednih volitvah, demokratično, če to ne bi bilo v skladu z BOŽJO VOLJO!
  In enako Kučan&co ne bi NIKOLI IN NIKDAR NITI V SANJAH zares izgubila oblasti, če tudi to ne bi bilo v skladu z BOŽJO VOLJO! Da ne omenjam naše osamosvojitve in desetdnevne “operetne vojne” ! Časi so pač taki, da BOG osebno podpira svoje in postopno onemogoča vse, ki mu nasprotujejo… KDOR V TEH ČASIH NI Z BOGOM, TA JE DEJANSKO PROTI NJEMU.To sicer velja že ves čas,vendar v tem času še toliko bolj, ker se vse polarizacije razvijajo do svojega ekstrema…!

  Slovenski Narod namreč ni kar tako en x narod.Mogoče imamo res v EU status, ki je primerljiv s statusom Bušmanov v Kalahariju, vendar je resnica tako daleč od tega, da si tudi misliti ne morete.
  Govorim o tem, da je BOG OČE/MATI razdrl pogodbo z Izraelci in jo (mislim da leta 95) podpisal z nami. Od takrat naprej ima Slovenija kot država zlato auro okoli svojega ozemlja in predstavlja dejanski duhovni center celotne sedanje EU.Boste rekli, da nam vse to dosti ne pomaga, ker tudi po naših krajih pustošijo po novem tornadi, neurja s točo, poplave itd…vendar ni čisto tako … če ste dobro opazovali, ste morali opaziti, da se neurja v Sloveniji razlikujejo po intenzivnosti od vseh ostalih, ki pustošijo po sosednjih državah.

  Ali drugače rečeno: ko je bil tisti tsunami na Tajskem, ki je uradno odplaknil 300.000 ljudi(dejansko pa 3x več), je nekdo na skupini vprašal, kaj to pomeni… in odgovor Jezusa je bil, da gre samo za čiščenje….nato pa je taisti vprašal kaj pa to pomeni za Slovenijo, ki je SVETA DEŽELA… in Jezus je mirno odgovoril, da se bo tudi SVETA DEŽELA morala očistiti…no in zdaj se pač čisti, tudi in še posebej preko teh banalnih političnih spopadov, ki marsikoga motijo, vendar imajo v smislu prej omenjenega LOČEVANJA PŠENICE OD PLEVELA neverjeten spiritualni smisel in pomen za vse nas, ki tu živimo…vsa ta prerekanja namreč čistijo kolektivno karmo slovenskega naroda kot celote in zato to omenjam.Vse kar je ima svoj pomen in nič ni brez veze kar tako !
  Zelo bom vesel, če se bo nazadnje res izkazalo, da sem se motil.Tako pa govorim zato, ker imam take podatke in ker sem nekatere imel celo že dosti dosti prej, predno se je o njih sploh začelo govoriti.

  Glede virov pa si poglej moj zadnji odgovor Renatu ! Drugače pa mislim, da je daleč najboljši vir trdna in neomajna odločitev, da hočeš vedeti kaj je res za vsako ceno, tudi za ceno lastnega življenja…

  LP

 11. IGOR

  PS: Teglc,glede virov bi še dodal naslednje naslove ->

  1) http://www.snoedel.punt.nl
  ( to je verjetno največja stran v Evropi, ki zbira ves mogoč kanaliziran material iz vsega sveta;ni pa vse čisto zlato, kar se tu lahko znajde )

  2) http://www.spiritlibrary
  ( po moje je to ameriška verzija snoedla )

  3)www.thenewearth
  ( tu bi pa opozoril na pisanje “The Return Of Light”-revelations of Creator God Chorus, čisto nazadnje na dnu strani… to pisanje je pa zares šokantno… vendar ga je ravno zato vredno prebrati ).

  4)www.ascendedmasters
  ( stran pripada Petri Margolis,ki je ravno tako nizozemka kot Snoedel.Preko nje in z njo povezanih kanalov pa ta hip prihajajo najbolj relevantne aktualne informacije na Zemljo.)

Comments are closed.